Castellciutat celebra una festa major especial adaptada a les mesures sanitàries. Dilluns es va donar per iniciada la celebració amb la plantada del pi a la plaça de l’arbre. Els actes han seguit amb la penjada d’una foto històrica al carrer Doctor Robert que recorda com era l’emplaçament fa uns anys.
La foto històrica d’enguany s’ha ubicat a la pujada del Centre Cívic del nucli.

Els actes continuen dijous amb una actuació de màgia, divendres tindrà lloc una votació popular per decidir on es pinta un mural i una gimcana. El mural, que l’any passat va ser dedicat a la dansa de la marsellana, enguany es proposa fer-ho sobre la temàtica de les caramelles. Per promocionar el talent local el mural s’ha encarregat a l’artista Orio Garreta.

Durant el cap de setmana hi haura teatre, trobada de motos clàssiques i havaneres amb ron cremat, adaptades a les restriccions, ja que els veïns les podran escoltar a través d’altaveus.

La festa major de Castellciutat finalitzarà amb la desplantada del pi el diumenge a les 22h.

Parlen al vídeo: ORIOL AUGÉ, COMISSIÓ DE FESTES DE CASTELLCIUTAT