Oliana ha celebrat la primera jornada sobre educació sexual feminista en espais de lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Les activitats, dirigides a joves d’entre 12 i 18 anys, han volgut oferir espais per reflexionar i que els adolescents puguin compartir experiències i opinions.

La proposta, amb el títol ‘Generant perspectiva. Educació sexual feminista en temps de lleure’ ha constat de dos tallers: El plaer del desig per parlar sobre sexualitat i autoestima i Lleure sense armaris, lleure en colors que ha tractat la diversitat sexual i de gènere.

Durant totes les activitats l’artista Marta Tarrés ha il·lustrat diferents moments en un mural que es podrà veure a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i més tard s’instal·larà a l’espai jove d’Oliana. En l’organització d’aquests primers tallers hi han participat una trentena de joves de tota la comarca.

L’ajuntament d’Oliana ha col·laborat amb un sopar per a tots els assistents i una activitat de piscina nocturna.

Parlen al vídeo: SÒNIA NOTARIO, FUNDACIÓ ANTISIDA DE LLEIDA - PILAR LEZA, ASSOCIACIÓ COLORS DE PONENT - ANNA BONET, ORGANITZADORA