El Mostremp, el Festival de Cinema Rural del Pallars, celebrarà del 18 al 22 d’agost la desena edició. Aquest dimarts se n’han donat a conèixer els detalls i s’ha explicat que es projectaran 12 curtmetratges que concursaran en la secció oficial. Tot plegat després d’haver fet una tria entre més d’un centenar d’obres proposades.

A banda del premi del jurat també hi haurà un premi decidit a través de les votacions del públic, un altre de categoria infantil i un altre dels curts de temàtica pallaresa o ribagorçana, dotat pel Geoparc Orígens, que enguany ha incrementat l’aportació.

A banda de les projeccions de curtmetratges, també hi haurà un seguit d’activitats complementàries, entres les quals destaquen una masterclass sobre com fer un documental a càrrec del periodista i productor de cinema Jordi Llompart.

Parlen al vídeo: JOSÉ BERGÉS, DIRECTOR DEL MOSTREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP