La presidenta del Consell Comarcal de Cerdanya, Roser Bombardó, ha formalitzat aquest dimarts la seva renúncia, en un ple extraordinari que s'ha celebrat telemàticament. Tal com avançàvem aquest dilluns, la republicana compleix així l'acord que va pactar amb Junts, el qual estipulava que els dos primers anys de mandat ella assumiria la presidència de l'ens comarcal i l'actual alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira en seria el vicepresident. 

Recordem que l'acord també deia que Piñeira seria el president del Consell Comarcal el tercer i quart any de la legislatura. Bombardó ha deixat clar que, tot i que li agradaria que es complís l'acord i que, per tant, hi hagués un projecte continuista, encara no hi ha res tancat.

Bombardó ha agraït la feina del seu equip i ha destacat tots els projectes i iniciatives que s'han portat a terme durant aquests dos anys, sobretot en l'àmbit dels serveis socials, la gestió de residus o la diversificació del turisme.

En els propers deu dies es convocarà un nou ple per escollir el nou president o presidenta de l'ens. Mentrestant, Albert Piñeira assumeix el càrrec de president accidental.

Parlen al vídeo: ROSER BOMBARDÓ, PRESIDENTA SORTINT CONSELL COMARCAL CERDANYA