Oliana acull un concert del grup musical infantil, El Pot Petit, al camp de futbol municipal on hi han assistit unes vuit-centes persones. El grup ha presentat la nova gira sota el títol ‘Vull cantar, vull ballar’ amb una recopilació dels seus temes més coneguts.

Amb l’arribada de tantes persones al poble s’han pres mesures com habilitar pàrquings en zones amples i tallar els carrers més pròxims a l’esdeveniment.

Els assistents han vingut de tot arreu de Catalunya, alguns inclús de més lluny, com una família de Navarra que ha aprofitat les vacances per veure el grup musical.

L’ajuntament d’Oliana ha organitzat aquesta actuació pensant que un dels col·lectius més tocats per la pandèmia han estat els infants. Tot i que la idea era permetre ballar als assistents, les noves restriccions han fet adaptar l’espai.

El concert s’inclou dins el Programa.cat impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Parlen al vídeo: HELENA BAGUÉ, JANA DEL POT PETIT - SIDDARTHA VARGAS, PAU DEL POT PETIT - CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA