L'ermita de Sant Guillem de Llívia ha estat aquest diumenge escenari del Femap, el Festival de Música Antiga dels Pirineus, que enguany celebra la desena edició. Durant tot l'estiu el festival farà parada en 33 municipis, entre els quals, hi ha Puigcerdà, Llívia i Alp.

El d'aquest diumenge ha estat, doncs, un concert íntim de la mà de Dolce Rima. Un duo format per la soprano Julieta Viñas, i la instrumentista Paula Brieba, que ha fet sonar la seva viola de mà i la tiorba.
El programa pretén oferir un acostament a dues èpoques contigües a la música antiga d'Occident: el Renaixement espanyol i el Seicento italià, totes dues unides per la poesia i els seus tòpics universals com l'amor i el desamor.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus va arrencar el 2 de juliol i s'allargarà fins el 22 d'agost, oferint un total de 48 concerts. No només se centra en la música antiga i a apropar els artistes de diversos països d’Europa al Pirineu, sinó que també aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca oferint vistes guiades, degustacions o activitats culturals incloses amb el preu de l’entrada.

El proper concert a Cerdanya serà el proper divendres a la nit, també a Llívia. En aquest cas a l'església Mare de Déu dels àngels. El 5 d'agost l'església Sant Domènec de Puigcerdà tornarà a acollir un concert del festival i el 12 ho farà el refugi del Niu de l'Àliga. EL 20 d'agost serà el torn d'Alp, amb un concert a l'església de Sant Pere.

Parlen al vídeo: PAULA BRIEBA, COMPONENT DOLCE RIMA