Un concert de l’orquestra Mediterrànea ha clos aquest diumenge a la tarda quatre dies de festa major a la Pobla de Segur. La majoria d’actes s’han dut a terme al pati de l’escola Els Raiers, per tal de poder controlar l’accés del públic i garantir el compliment de l’aforament. La situació de pandèmia ha marcat, per segon any consecutiu, la celebració de la festa, però des de l’Ajuntament destaquen que almenys s’ha pogut fer.

Pel que fa a la resposta del públic, des del consistori remarquen que aquesta ha estat bona a tots els actes programats.

Pel que fa a l’oferta, s’han programat cantades d’havaneres, concerts dels grups Roba Estesa i la Loca Histeria, a banda de l’orquestra Mediterranea, així com activitats infantils i presentacions literàries.

Parlen al vídeo: ELOI TIRVIÓ, REGIDOR DE FESTES I ESPORTS DE LA POBLA DE SEGUR