Jaume Betriu finalitza en segon lloc al Campionat Mundial de Suecia i es distància amb divuit punts de diferència del tercer classificat en la categoria Enduro 3. El pilot de WP Eric Augé ha estat a punt de fer un Top 5 en la primera jornada de competició, però una caiguda a l’última especial l’ha fet conformar amb una vuitena posició a la classificació general.
La prova de Suecia que ha tingut quatre dies de proves, un dia més de l’habitual, arrancaven pel nargoní amb mala sort quan va patir una caiguda greu que el va fer acabar les proves sense fre davant. Tot i que aquest incident ha fet que tingués alguna molèstia al canell, el pilot tanca la participació amb bones sensacions després d’unes setmanes de competició sense descans.
Betriu segueix regular en el campionat i manté la segona posició en la categoria Enduro 3 a falta de només dues proves per acabar el mundial que no torna fins a principis d’octubre quan tindran lloc dues proves consecutives, a Alemanya i a França.
Pel que fa al Campionat Nacional d’Enduro retornarà a finals de setembre amb una prova a Torres d’Oristà i acabarà amb una cita a mig novembre a Almeria.