Isona ha acollit aquest cap de setmana la primera edició del Festival d’Arts Escèniques, el FART. S’hi ha pogut veure una desena de propostes de teatre, clown, titelles, dansa o monòlegs, repartides entre els escenaris de la plaça Bisbe Badia i la plaça de la Font. El festival està promogut per l’actor local Ivan Caelles i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà i el Centre d’Estudis de la Conca Dellà. L’Objectiu és convertir-lo en el referent de les arts escèniques al Pallars Jussà.

Aquesta primera edició ha tingut un cost de 10.000 euros, gràcies al fet que les companyies han adaptat els seus preus, justament per ajudar a fer arrencar el festival. També ha comptat amb la col·laboració econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, IDAPA i la Diputació de Lleida, així com amb l’ajuda d’altres entitats del territori.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ - IVAN CAELLES, ACTOR I PROMOTOR DEL FESTIVAL