Finalitzen els actes de la Trobada d’Acordionistes del Pirineu a la Seu d’Urgell que s’ha reprès aquest any en un format diferent per adaptar-se a les mesures sanitàries. La celebració de l’esdeveniment ha retornat a la Seu alguns dels millors intèrprets internacionals.

Durant el cap de setmana les activitats han tingut lloc a l’Aparcament Doctor Peiró, amb la fira de luthiers i concerts en dos escenaris diferents. Una de les novetats d’enguany ha estat l’escenari bar-restaurant que ha tingut una bona acollida entre el públic.
La tradicional actuació que tenia lloc al poble d’Arsèguel no s’ha pogut celebrar perquè l’organització no ha cregut que es pogués controlar l’aforament i tots els actes s’han celebrat a la Seu, tot i això la voluntat és retornar la trobada al municipi en la següent edició.

La 45ª edició de la trobada finalitzarà aquest dimecres, 28 de juliol, a les 21h del vespre al Teatre Casino Ceretà de Puigcerdà on hi haurà una àmplia representació de músics convidats de Rússia, Moldàvia, Catalunya, Escòcia i Colòmbia.

Parlen al vídeo: JORDI BLASCO, ORGANITZADOR TROBADA ACORDIONISTES DEL PIRINEU