La presidenta del Consell Comarcal de Cerdanya, Roser Bombardó, renunciarà al càrrec aquest dimarts en un ple extraordinari, segons ha pogut saber aquest mitjà. Després de mig mandat al capdavant de l'ens, la republicana Bombardó compleix l'acord que va pactar amb Junts, on s'acordava que els dos primers anys assumiria ella el càrrec de presidenta i l'actual alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira en seria el vicepresident. El tercer i quart any de mandat, Bombardó passaria a ser vicepresidenta del Consell, mentre que Piñeira n'assumiria la presidència.

De moment, només se sap del cert que Bombardó renuncia al càrrec però caldrà veure qui ocuparà finalment el seu lloc.

A banda de l'actual presidenta, en el ple també renunciaran al càrrec el conseller Jordi Solegibert (ERC) i Sílvia Orriols (Junts).

El ple s'ha convocat a les 11h del matí i es farà de manera telemàtica.