La col·legiata de Santa Maria de Mur acollirà aquest diumenge el concert ‘Temps de cants’, un programa de música coral de cambra a càrrec de Noctes. Aquesta serà la segona i darrera proposta del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, que enguany arriba a la 17a edició. El primer concert va ser ‘Apassionada’, va tenir lloc diumenge passat al Castell de Llordà i va anar a càrrec del trio Solnegre. El festival està organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments de Castell de Mur i Isona i Conca Dellà.

Enguany, a causa de la situació de pandèmia, el Festival es realitza en el mateix format que ja es va aplicar l’any passat, de manera que els concerts només es poden seguir ‘en línia’ a través del canal de Youtube del Consell Comarcal.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT CC PALLARS JUSSÀ