El 100% dels joves de l’Alta Ribagorça que han participat en el projecte Singulars han trobat feina, alguns d’estiu i altres de llarga durada. Durant nou mesos, deu joves de la comarca han participat en accions d'orientació i tutoratge amb sessions mensuals i activitats grupals per compartir i aprendre conjuntament. La segona fase del programa s’ha centrat en la formació d'hostaleria i restauració amb l'objectiu d'aprendre el funcionament bàsic i familiaritzar-se en l'àmbit laboral del sector turístic. Després d’aquesta formació, la majoria dels joves han estat contractats en empreses turístiques.

De cara al futur, el consell vol seguir treballant en aquesta línia per trobar solucions a la manca d’oferta formativa postobligatòria a la comarca i, a la vegada, nodrir de professionals qualificats a les empreses ribagorçanes.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA CC ALTA RIBAGORÇA