La sisena edició de la marxa cicloturista Alp-La Cerdanya Cycle Tour batrà diumenge rècord de participació. Fins a mil ciclistes rodaran per diferents poblacions de l'Alta i la Baixa Cerdanya, com Puigcerdà, Bellver, Llívia, Font Romeu, els Angles o Aiguatèbia. Es tracta d'una prova que cada any compta amb més inscrits.

La marxa, organitzada pel club ciclista Alp-La Molina, compta amb tres categories: l'Sport de 86km, la Medial de 145km i la Endurance de 185km.

L'any passat, l'Alp La Cerdanya Cycle Tour va ser l'única prova d'aquestes característiques que es va fer a Catalunya, ja que pràcticament totes es van suspendre per la pandèmia. Enguany es seguiran també totes les mesures per garantir la seguretat dels participants, és a dir, sortides esglaonades de 250 participants i ús obligatori de la mascareta fins 30 segons abans del tret de sortida.

Des de l'organització destaquen la consolidació de la prova i l'impacte positiu que genera al territori un esdeveniment d'aquest tipus.

La sortida serà a les vuit del matí davant el Palau d'Esports i Congressos d'Alp.

Parlen al vídeo: JOAQUIM CAMACHO, DIRECTOR ALP LA CERDANYA CYCLE TOUR