Oliana finalitza el primer Camp de Treball jove que ha estat organitzat per l’ajuntament d’Oliana amb l’associació de lleure Qualia. Aquesta activitat d’estiu hauria d’haver acabat a mig juliol, però per la situació complicada de COVID que hi havia al municipi es va endarrerir i demà es celebra l’últim dia.

Unes setmanes abans de l’inici de l’activitat es van fer reunions amb els joves perquè ells decidissin en quines temàtiques volien treballar. Les propostes dutes ha terme han estat repintar i arreglar el camí del riu, desbrossar les fonts i fer manteniment a les parets de la pista de vòlei platja.

La proposta dirigida a joves de 12 a 17 anys ha cridat l’atenció de nois i noies que estiuegen al poble i s’han volgut unir al grup, en total aquesta primera edició ha tingut una trentena de participants.

Com a activitat final d’aquestes jornades al vespre s’han fet partides de vòlei i han pogut gaudir de la piscina per ells sols. Demà es farà una excursió al riu per acomiadar el camp.

Parlen al vídeo: ANNA BONET, MONITORA CAMP DE TREBALL OLIANA