El Festival de Música Antiga dels Pirineus ha ofert un nou concert al seminari de la Seu d’Ugell, Capella Cracoviensis a càrrec d’un conjunt musical polonès que ha viatjat expressament per actuar en el festival. Una quinzena d’intèrprets han estat dirigits per Jan Tomasz Adamus.

El concert s’ha basat en el repertori policoral de primera meitat del segle XVII considerat una de les invencions més esplendoroses de la història de la música occidental i la primera prova del pensament a llarg recorregut en el procés de composició musical.

En l’actuació s’han presentat peces de Mikolaj Zielenski, un compositor polonès, i d’alguns contemporanis com Pacelli, Monteverdi, Schein i Pekiel.

El concert tindrà lloc també aquesta nit a Tremp i demà a Ripoll.

Aquest cap de setmana el femap programa concert de Dolce Rima, dissabte a Berga i diumenge a Llívia, i del conjunt La Sonorosa que tindrà lloc dissabte a Tiurana i diumenge a Avià.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR FeMAP