La selecció oficial a concurs per a la 12a edició del Cerdanya Film Festival, que tindrà lloc del 7 al 15 d’agost a Puigcerdà, ha seleccionat 99 obres després «d’un exhaustiu procés de selecció per part del comitè de programació del festival», tal com expliquen en un comunicat els seus organitzadors. La tria, que ja es pot consultar a la web del certamen , inclou projectes nacionals i presència internacional de països com ara Brasil, Xipre, Corea de Sud, França, Índia o Malàisia.

Les peces incloses a Secció Oficial competiran pels premis del jurat oficial, del jurat jove i el Premi del públic, i participaran a 12 categories, com Premi mirada social, Millor direcció o Millor film emergent.

La selecció de curtmetratges reuneix 90 peces dividides en 4 seccions: Curtmiratges, Nocturna, Infantil i Curts documentals. La selecció de documentals està encapçalada pel títol inaugural, El niño de fuego. El bloc de cinefília està compost per 5 sessions de llargmetratges de ficció.

Ja es poden adquirir les entrades individuals així com els tres tipus d’abonaments disponibles. Les entrades també es podran comprar a taquilla abans de cada sessió.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival soci de Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals i Festival Qualificador pels Premios Goya 2022. Tota la informació ja es pot trobar a la web cerdanyafilmfestival.cat.