La Pobla de Segur ja ho té tot a punt per celebrar, des d’aquest dijous i fins diumenge, la festa major. Per segon any consecutiu, però, l’Ajuntament poblatà ha hagut d’adaptar la celebració al context de pandèmia, de manera que el volum d’activitats així com la seva tipologia serà molt diferent al que era habitual abans de l’arribada del coronavirus.

Tot i les limitacions que imposa la pandèmia, des del consistori s’ha intentat programar activitats per a tots els gustos i edats.

La majoria d’actes se celebraran al pati de l’escola els Raiers per poder controlar bé els accessos i hi haurà un aforament màxim de 350 persones. La programació començarà aquest dijous amb una cantada d’havaneres i comptarà també amb concerts de Roba Estesa, La Loca Histeria i l’Orquestra Mediterrània, així com espectacles infantils o presentacions literàries, entre altres.

Parlen al vídeo: ELOI TIRVIÓ, REGIDOR DE FESTES DE LA POBLA DE SEGUR