Jaume Betriu puja al podi a la tercera prova del Campionat Mundial d’Enduro a Estònia amb una segona i tercera posició en la seva categoria, E3. Pel que fa a la classificació general ha aconseguit fer dos top 10, tot i que la primera jornada va ser molt a prop d’entrar al top 5, dues caigudes el van deixar sense possibilitats.

Betriu, que competia per primera vegada a Estònia, valora molt positivament els resultats després d’unes setmanes de competició sense descans. L’última cita disputada pel pilot de l’equip WP Eric Augé havia sigut el Nacional d’Enduro on va aconseguir una doble victòria.

El primer dia de la prova el nargoní va finalitzar en octava posició a poc més d’un segon del líder. Tot i que l’objectiu del segon dia era entrar dins el Top 5 dues caigudes a la part final del recorregut el van fer endarrerir posicions.

El pilot destaca el cansament de la tercera jornada de competició que l’ha fet finalitzar en una novena posició a la classificació general. Betriu descriu aquest dia com a molt llarg i dur, amb un terreny complicat on ha tingut una caiguda forta, però sense haver de lamentar lesions.

El de WP Eric Augé arriba a l’equador del mundial com a segon classificat en la categoria Enduro 3 i en vuitè lloc a la general.
Jaume Betriu ja es troba a Suècia per preparar la quarta cita del Campionat que tindrà lloc aquest cap de setmana.