L’ajuntament de Bassella reinventa la festa dels jubilats del municipi que ja fa dos anys que no es pot celebrar amb una trobada presencial i ha creat una iniciativa per impulsar el consum en els negocis de restauració local.

Entre els empadronats s’han repartit gairebé cent cinquanta tiquets pel valor de vint euros cadascun. Aquests vals es poden gastar a un dels quatre bars i restaurants de Bassella: Cal Ton i el Càmping a Ogern, l’Àrea de Servei de Bassella o el restaurant de Mirambell.

El consistori vol incentivar, d’aquesta manera, la restauració local que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la pandèmia durant l’últim any. Els veïns disposen de temps fins a finals d’any per poder bescanviar els tiquets al municipi.

S’espera recuperar la festa dels jubilats, que es celebra entre finals d’octubre i inici de novembre, el més aviat que les mesures per la pandèmia ho permetin. Mentrestant aquesta nova iniciativa es seguirà duent a terme.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA BASSELLA