L’Espai Ermengol prepara activitats per tot l’Alt Urgell fins a finals de setembre. Aquest divendres tindrà lloc un joc de rol per fer retornar als infants a l’edat mitjana al centre històric de la Seu, tot i que les places ja estan cobertes es contempla la possibilitat d’ampliar l’aforament.

Durant l’agost es duran a terme activitats a Boscalt sobre la creació dels Pirineus, a la Seu sobre les tempestes d’estiu i a Organyà per descobrir els dòlmens del municipi. Al setembre les activitats continuen amb una excursió a les pintures prehistòriques del Roc de Rombau que es troba a Peramola i una nova sortida de La Seu Naturalment que tindrà un recorregut totalment canviat.

D’altra banda, ja es treballa en la segona edició del projecte El museu és una escola que aquest any inclourà alumnes de secundària i altres col·lectius i entitats amb un públic més adult. La Biblioteca de Sant Agustí ha cedit part de la documentació a l’espai que ja treballa per convertir-se en un lloc de consulta i aprenentatge.

L’Espai Ermengol vol crear xarxa al territori treballant amb àrees com la d’Igualtat amb formació de guies i docents sobre la perspectiva de gènere. Entre les novetats que l’equipament prepara per aquest any hi ha la creació d’una nova pàgina web i una audioguia.

Parlen al vídeo: ANNA LÓPEZ, RESPONSABLE ESPAI ERMENGOL – MUSEU DE LA CIUTAT