L’alacantina Montse Brotons fitxa pel Cadí La Seu. La pivot de només 22 anys i metre noranta-tres d’alçada s’incorporarà aquesta nova temporada a l’equip urgellenc que ha arribat a un acord per un any amb la jove.

La jugadora és internacional en els equips de formació de la selecció espanyola i arribarà a la Seu de l’equip Embutidos Pajariel Bembibre on ha fet el seu debut a la Lliga Femenina Endesa aquesta última competició.

Brotons va fer la seva etapa universitària a Esatat Units, a la Oral Roberts University on va disputar la lliga de col·legis i universitats d’Amèrica, després d’haver-se iniciat al bàsquet a Alacant.

En aquesta primera temporada de retorn a Espanya ha pogut adaptar-se a nivell físic i tècnic a la competició de la mà de Pepe Vázquez. Aquest any a les ordres de Bernat Canut seguirà endavant amb la seva carrera amb l’inici del seu debut en el bàsquet d’elit professional.

Canut defineix a Brotons com un perfil nacional jove amb projecció que ja s’ha anat incorporant a l’equip els darrers anys, el tècnic confia que donarà al Cadí la intensitat que necessita.

Parlen al vídeo: MONTSE BROTONS, JUGADORA CADÍ LA SEU