Una trentena de comerços de Tremp, la Pobla de Segur i la Torre de Capdella duen a terme aquests dies una iniciativa per mirar de captar l’atenció dels vianants i possibles compradors. S’han intercanviat una part dels aparadors, de manera que en una floristeria s’hi pot trobar un assortit d’embotit, en una llibreria, productes d’un centre d’estètica o roba en una pastisseria, entre altres combinacions.

La iniciativa ja s’havia dut a terme entre comerços de Tremp, però aquest és el primer cop que s’han fet creuaments d’aparadors entre diferents municipis de la comarca. Tot plegat forma part del projecte FemPallars, que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp en col·laboració amb els Ajuntaments de la Pobla de Segur, la Torre de Capdella i Isona i Conca Dellà. La campanya s’allargarà fins al 31 de juliol

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA DE PROMOCIÓ LOCAL DE TREMP