Puigcerdà ha tancat aquest dilluns cinc dies de festa major, recuperant així l'esperit de celebració després de més d'un any sense actes festius populars. L'ajuntament ha hagut d'adaptar el programa a la normativa vigent, especialment pel que fa als horaris dels concerts de nit per poder respectar el toc de queda nocturn al municipi. Aquests han tingut lloc a l'envelat de la plaça del Call, un espai que s'ha preparat per complir amb les mesures de seguretat, com aforament limitat, reserva anticipada de tiquets o l'obligació de seure durant el concert.

Suu, Porto Bello, Gertrudis o les orquestres Venus i la Principal de la Bisbal han estat els encarregats de posar la música a la festa major. El programa, amb 21 activitats, també ha comptat amb ball de gegants, teatre, havaneres, espectacles infantils o titelles. No hi ha hagut, però, correfocs ni cercaviles.

Aquest dilluns, festiu local, la festa ha continuat amb inflables a l'estany, sardanes, campionat de truc i a la nit l'orquestra Selvatana posarà punt i final a la Festa Major del Roser 2021.

Pel que fa a la Festa de l'Estany, l'ajuntament encara no ha decidit si es podrà fer o no. Des del consistori han explicat a aquest mitjà que la decisió anirà lligada a l'evolució de la pandèmia a les mesures que s'adoptin per fer-lo front.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ