El Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu ha clos aquest diumenge la 14a edició amb un 80% d’entrades venudes, 10.500 en total. Des de l’organització han fet una valoració positiva del certamen, tot i les limitacions obligades per la pandèmia. En total s’han programat 23 propostes entre teatre, circ, tallers i instal·lacions de jocs, tot plegat amb un aforament limitat al 70%

L’any passat el festival es va haver de suspendre a l’últim moment a causa del confinament del Segrià, d’on venia bona part del públic. Des de l’Ajuntament, doncs, han celebrat que enguany s’hagi pogut fer.

Aquesta situació de pandèmia ha obligat a suspendre totes les activitats de carrer, com ara les cercaviles, per tal d’evitar aglomeracions.

Parlen al vídeo: CARLES PIJUAN, CODIRECTOR DEL FESTIVAL - PERE TICÓ, ALCALDE D’ESTERRI D’ÀNEU