La zona nord de la xarxa de camins del projecte Camina Pirineus finalitza la seva senyalització. La selecció dels recorreguts que uneixen els diversos nuclis de població ha sigut segons la titularitat pública, després d’alguns mesos de desbrossament i senyalització es dóna per finalitzada.

Aquesta segona acció es desplega per municipis de la zona nord de l’Alt Urgell com Ribera d’Urgellet, Valls d’Aguilar, Estamariu, la Seu i Cava.

Els camins senyalitzats tenen el seu pas per punts d’interès naturals i patrimonials amb equipaments que s’han desplegat pel seu traçat com el mirador de Sant Antoni a Alàs i Cerc, el mirador de Cava o el mirador del Pla de les Forques a la Seu.
Les següents fases contemplen la instal·lació de més infraestructures de suport, la creació d’una aplicació i accions de promoció.

La iniciativa és finançada pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional i liderada pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Lleida i el Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CCAU