Aquest ha estat un dels grups que aquests darrers dies han participat en la sisena edició del Festival de Senderisme de la Vall Fosca. El certamen és un dels 13 festivals de senderisme del Pirineu i ha comptat amb una bona afluència de públic en totes les activitats organitzades entre dijous i diumenge. De fet, la gran majoria han fet el ple.

Aprofitant aquesta sisena edició, s’ha inaugurat el mirador de Campolongo, ubicat a 2.170 metres, a les portes del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Les activitats guiades organitzades han permès descobrir la vall glacial de Filià, els vestigis d’un antic volcà al coll de l’Oli, aprendre a orientar-se a l’entorn del Parc Nacional o conèixer la ceràmica que es fa al sud de la vall, entre altres propostes.

Parlen al vídeo: NEUS BURGUÉS, PRIMERA TINENT D’ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA