Coll de Nargó celebra les 2 Hores de Resistència en BTT amb un circuit d’uns 2 quilòmetres i mig i uns 40 metres de desnivell on més de 100 equips formats per dues persones han competit al costat de l’església de Sant Climent.

A les 16h de la tarda s’ha començat l’entrega de dorsals i les voltes de reconeixement al recorregut, a partir de les 18h s’ha donat per iniciada la cursa.

Una de les novetats de la prova d’enguany era una nova categoria de bicicletes elèctriques, la E-bike, on hi han competit tres parelles, el Yamaha Team ha estat el vencedor. En la categoria masculina han destacat els Petakas Team i en la de fèmines l’equip format per Ona Tomàs i Helena Sanchez.

Tot i les noves restriccions que han entrat en vigor per l’empitjorament de les dades epidemiològiques l’esdeveniment s’ha pogut mantenir amb alguns canvis.

La realització d’aquesta prova esportiva, una de les primeres que es fan a la comarca després del confinament, compta amb una trentena de voluntaris que tiren endavant l’esdeveniment.

Parlen al vídeo: MARC NADAL, MEMBRE ORGANITZACIÓ 2H RESISTÈNCIA BTT COLL DE NARGÓ