Bellver s'ha omplert aquest cap de setmana d'activitats esportives, amb motiu de la primera edició de Cerdanya Mountain Adventure. Es tracta d'una nova proposta impulsada des de l'ajuntament amb l'objectiu de promocionar l'esport outdoor a tots els nivells. Comprant un forfet, els participants han pogut fer fins a 30 activitats, com ara BTT, espeleologia, escalada, trail running, senderisme o ioga.

L'epicentre de les activitats ha estat el pavelló esportiu de Bellver. No han estat proves competitives, sinó que el que es pretenia era promocionar l'esport de muntanya i fer-ho en família. A més, totes les propostes han estat guiades.

La situació de pandèmia ha fet que el nombre d'assistents no hagi estat tant alt com s'esperava. Malgrat això, des de l'organització n'han fet una bona valoració.

A banda de les activitats, l'esdeveniment també ha comptat amb una fira amb productes esportius que els assistents han pogut provar.

Veient la bona acceptació que ha tingut la primera edició, des de l'organització ja han avançat que confien en poder-la repetir.

Parlen al vídeo: ÀLEX REVÉS, ORGANITZADOR