La passarel·la de vianants sobre el riu Valira estarà llesta aquesta tardor. La instal·lació de la infraestructura es realitzarà durant els pròxims tres mesos, en els quals es preveu que hi hagi talls de trànsit a l’Eix Pirinenc. En l’últim ple de l’ajuntament de la Seu s’ha aprovat el conveni amb el Consell Comarcal per iniciar els tràmits.

L’estructura que quedarà en paral·lel a la carretera unirà Castellciutat i la Seu amb un passeig pels vianants que fins ara només disposaven de vorera en un dels dos costats de la nacional.

L’ajuntament de la Seu aportarà uns 92.000 euros per tirar endavant l’obra que té un cost total de 144.000 euros i es finançarà amb fons europeus través del projecte Camina Pirineus.

El projecte respon a reivindicacions de veïns que durant molt temps han demanat més seguretat en aquesta zona on s’hi han produït diversos incidents. Ara el Consell Comarcal haurà de licitar les obres perquè estiguin enllestit a la tardor.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL