El Consell Comarcal de l’Alt Urgell comença l’elaboració del cinquè Pla Estratègic de Polítiques de Dones a la comarca. Aquest document fixarà l’horitzó de l’acció política els propers quatre anys. La primera fase d’aquest projecte consisteix en una enquesta perquè tota la ciutadania hi pugui dir la seva.

L’enquesta consta de 50 preguntes per analitzar la situació actual de la comarca en diferents àmbits. A part de recollir les percepcions de la ciutadania també es poden fer suggeriments que es recolliran en el document final.
L’enquesta, que és voluntària i confidencial, estarà activa a través de la pàgina web del Consell Comarcal fins al 14 d’agost. Es demana la màxima participació possible per fer una diagnosi el més acurada i real del territori.

Al mateix temps també s’està creant una taula tècnica, formada per representants dels 19 ajuntaments de l’Alt Urgell, personal tècnic, representants d’associacions i de sindicats, que ha de coordinar la participació i recollir les veus del territori.
El procés finalitzarà amb l’aprovació del document definitiu a finals d’any.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CCAU