Bolvir es prepara per acollir una la 13a edició del cicle de Jazz de l'estiu. Després d'haver de suspendre'l l'any passat per la pandèmia, l'ajuntament l'ha tornat a programar, com sempre, els dimecres a la nit del mes d'agost. Es tracta d'una de les propostes culturals més esperades de l'estiu, ja que sempre té bona acollida.

La tretzena edició tindrà lloc els dies 4, 11 18 i 25 d'agost a les deu de la nit. El cartell d'enguany compta amb Goodman Hamptom tribute Quintet, Emma Fernández Band, Sax Gordon & Lluís Coloma Trio i amb Barcelona Rythm Tap.
Al seus inicis, el cicle de jazz tenia lloc a la plaça major. Quan va quedar petita, l'ajuntament el va traslladar al poliesportiu. Aquest estiu, però, els concerts tindran lloc a la futura nova plaça major.

Recordem que tots els concerts tenen l'entrada gratuïta però caldrà reservar-la amb antelació.
A banda del cicle de jazz, Bolvir organitza el 6è Festival B!. Serà el 7 d'agost i actuaran Miki Núñez i Ju.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR