CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte “Donem més eines als nostres infants” del Consell Comarcal de la Cerdanya que té com a objectiu millorar el material del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP). L'entitat social ha rebut una col·laboració de 9.000 euros.

Des de la Fundació la Caixa s'han mostrat satisfets de poder col·laborar amb projectes que tenen un benefici directe amb la població cerdana.

El projecte “Donem més eines als nostres infants” preveu dur a terme un conjunt d’intervencions adreçades a la població infantil de 0 a 6 anys, a les seva família i a l’entorn, que tenen com a objectiu donar resposta el més aviat possible a les necessitats transitòries i o permanents que presenten els infants amb trastorns en el seu desenvolupament o que corren el risc de patir-ne. Amb aquest projecte es vol actualitzar els materials del centre per a donar un millor servei.

Actualment a CDIAP hi ha 129 infants atesos, això suposa el 14% dels infants de 0-6 anys de la comarca.

Parlen al vídeo: ROSER BOMBARDÓ, PRESIDENTA CONSELL COMARCAL CERDANYA - ISAAC PÉREZ, DIRECTOR BANCA INSTITUCIONS CAIXABANK - MONTSE SEGURA, COORDINADORA CDIAP CERDANYA