Raül Romeva realitza la primera visita a la Seu d’Urgell des que ha estat indultat. Romeva ha visitat el Parc Olímpic del Segre on ha pogut conèixer totes les activitats que s’hi realitzen i s’ha reunit amb alguns dels clubs esportius de la Seu com el Cadí Canoë-Kayak i el Club d’Esquí de Fons de l’Alt Urgell i Cerdanya.

Durant la jornada s’ha dut a terme una trobada amb la militància i càrrecs electes de la comarca per parlar dels principals reptes de futur i assumptes actuals. Entre els temes s’ha tractat la candidatura als Jocs Olímpics Barcelona – Pirineus 2030.

Romeva creu que s’han de posar sobre la taula totes les oportunitats i conseqüències d’acollir uns Jocs Olímpics al territori perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió.

El vicesecretari general de prospectiva i Agenda 2030 d’Esquerra Republicana per Catalunya ha finalitzat la seva visita amb un passeig pel centre històric de la ciutat.

Parlen al vídeo: RAÜL ROMEVA, VICESECRETARI GENERAL AGENDA 2030 ERC