Com cada any, l’Ajuntament de Puigcerdà ofereix tiquets gratuïts per a les atraccions de la Festa Major del Roser de Puigcerdà per als infants d’entre 1 i 14 anys que estiguin empadronats al municipi. Aquests tiquets seran vàlids per a les atraccions de la Festa Major el dilluns dia 19 de juliol, el darrer dia de la festa.

En total el consistori en repartirà a 1300 infants. Aquest dijous al matí ja s'han entregat uns 300 tiquets i s'han generat algunes cues davant l'ajuntament.

Els tiquets es seguiran lliuraran divendres de 12h a 14h.

També es podran sol·licitar durant l’accés de qualsevol dels actes programats durant la Festa Major del Roser, excepte la representació de teatre d'aquesta nit, la conferència de cloenda de la Universitat d'Estiu de divendres i la missa solemne de diumenge.

El recinte de les atraccions estarà ubicat, com és habitual, al barri de l’Estació, i estarà obert tots els dies de la Festa Major.