La Seu d’Urgell és un dels 158 municipis afectats pel toc de queda que el Govern ha demanat que avali el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La mesura que entraria en vigor aquest cap de setmana no permetria estar al carrer entre la 1 i les 6 de la matinada.

Segons ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la voluntat és que aquest nou confinament nocturn s’apliqui durant set dies prorrogables i es reverteix tant aviat com les dades epidemiològiques siguin favorables.

Pel que fa a la comarca el risc de rebrot es situa en 897 punts i la velocitat de transmissió del virus és de 0,91, per sota el límit recomanat, amb un percentatge de positius en noves proves de gairebé un 18%. A la capital de l’Alt Urgell els indicadors mostren unes dades elevades amb 948 punts i 121 casos actius.

La Fundació Sant Hospital torna a tenir un ingresat per COVID després de quatre setmanes sense pacients per aquest motiu.

El toc de queda nocturn també afectaria als municipis de Tremp i Puigcerdà.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL