Falten poques hores perquè Puigcerdà doni el tret de sortida a la Festa Major del Roser. Arrencarà aquest dijous a la nit i s'allargarà fins dilluns, festiu local. Arran de les noves mesures sanitàries dictaminades pel PROCICAT l'ajuntament manté tots els actes programats, però adaptant-se als nous protocols i canviant els horaris d'alguns concerts.

Així, doncs, divendres el concert de la Suu a l'envelat de la plaça del Call començarà a les 20.30, mentre que una hora després serà el torn de les Havaneres a la plaça Cabrinetty. A tres quarts d'onze Porto Bello oferirà el seu repertori a l'envelat.

Dissabte, el ball de gegants es farà a les sis de la tarda a la plaça sta maria. El concerts amb l'Orquestra Venus s'ha programat a les 20.30h i el de Gertrudis començarà a tres quarts d'onze. Tots dos a l'envelat.

El diumenge a les cinc de la tarda es farà el concert amb la cobla La Principal de la Bisbal, el qual es repetirà a les 20.30. A tres quarts d'onze serà el torn de 80 Principales. Tots també a l'envelat de la plaça del Call.

Recordem que les entrades s'havien de reservar amb anterioritat i estan pràcticament exhaurides, ja que l'aforament és reduït.

La resta d'activitats propostes es faran a l'horari habitual.