L’Ateneu de l’Alt Urgell celebra el sisè aniversari de l’espai amb diverses activitats, entre elles la presentació del procés participatiu ‘Repensem l’Ateneu’ en el qual hi ha implicats diferents grups de treball per treballar en una possible ampliació, ja sigui llogant o comprant.

S’han creat quatre grups de treball per tractar diferents temàtiques. El grup de l’espai que ha d’elaborar un pla per aprofitar el local i gestionar el procés participatiu que es vol dur a terme, un grup pel finançament, ja que s’ha de decidir si es vol llogar o comprar, una comissió pels aspectes legals que assumeix la relació amb la propietat actual i un últim grup que s’encarrega de la mobilització social, que assumeix tasques d’activitats culturals i festives per permetre el finançament de l’Ateneu.

El procés s’ha iniciat aquest mes amb una enquesta a sòcies, col·lectius i comissions per fer un primer anàlisi de la situació actual. Al setembre està prevista una jornada de portes obertes per donar a conèixer els nous espais disponibles de l’Ateneu.

La proposta definitiva pel nou espai es vol presentar a l’abril de l’any que ve, amb la presentació de les idees i una jornada de votacions per saber si es tira endavant.

Parlen al vídeo: PAU GRACIA, MEMBRE GRUP TREBALL GESTIÓ ATENEU - GUILLEM FITÉ, MEMBRE GRUP TREBALL GESTIÓ ATENEU