Nou fitxatge del Sedis Bàsquet que incorporarà aquesta temporada que ve a Karline Pilabere, amb la qual han arribat a un acord que els mantindrà vinculats durant un any.

La jugadora arriba de l’equip letó TTT Riga, on també ha coincidit amb la nova companya del Cadí La Seu, Paula Strautmane. Pilabere ha disputat la lliga domèstica de Letonia i a la màxima competició europea, l’Euroleague Women. La seva bona trajesctòria pel que fa als clubs l’ha fet ser una fixa en els esquemes de la selecció del país en tots els compromisos internacionals.

La letona es mostra molt contenta per unir-se a la família urgellenca i debutar a la Lliga Femenina Endesa.

“Estic molt feliç de formar part de la seva família. Crec que si unim tota la nostra força, bona intenció i la nostra energia com a equip podrem aconseguir grans metes aquesta temporada que ve.”

El tècnic de les blanc-i-blaves, Bernat Canut, es mostra molt satisfet amb la interior letona, assegura que l’equip buscava una jugadora interior europea amb experiència però que a la vegada encaixès amb l’esparit de l’equip. Canut defineix al nou fitxatge com una jugadora molt forta físicament, lluitadora, capaç de defensar exteriors, amb capacitat de rebot i velocitat a la pista.

Aquesta setmana s’ha fet públic que la Lliga Femenina donarà per iniciada la temporada el 25 de setembre, dia en que el Cadí haurà de debutar com a visitant a la pista del Movistar Estudiantes. El primer partit de les urgellenques a com a locals serà el 29 de setembre contra el Casademot Saragossa.

Parlen al vídeo: KARLINE PILABERE, JUGADORA CADÍ LA SEU