Puigcerdà ha tancat amb èxit la 25a Setmana Cultural del Roser, que va començar el 2 de juliol i ha finalitzat aquest diumenge. Han estat deu dies amb 21 propostes culturals, com presentacions de llibres, espectacles infantils o concerts. Des de l'ajuntament n'han fet un balanç positiu, tant pel que fa a la qualitat de les propostes com per l'assistència de públic.

Un dels plats forts de la Setmana Cultural ha estat el musical 'Els Productors' a càrrec de l'Associació Cerdanya Musical. La companyia cerdana va oferir tres sessions al teatre del Casino Ceretà, on hi van assistir prop de 700 persones. Ha estat el novè projecte de l'entitat, que ja ha avançat que l'any vinent recuperarà el musical Mamma Mia per celebrar el desè aniversari. Abans, però, a la tardor, oferirà noves funcions de 'Els Productors'.

Pel que fa a la festa multicultural o els concerts de les corals, que sempre formen part de la programació de la Setmana Cultural, enguany no s'han pogut fer. Des del consistori han avançat que la festa multicultural es celebrarà a la tardor.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ