Òmnium Alt Urgell comença la celebració dels 10 anys del Correllengua a la Seu d’Urgell amb la presentació del llibre ‘Història d’un crit’ de l’activista Joan Porras, més conegut com a Joan Bonanit, després de gairebé vuit-centes nits a la presó de Lledoners cridant bona nit als presos polítics.

En el llibre es poden trobar les històries i experiències d’aquests anys, amb la història dels primers crits de bona nit, els moments més durs com la citació del Tribunal Suprem i com s’ha viscut el darrer any amb la pandèmia. Porras ha afirmat que arran d’aquest gest ha conegut als presos i que amb alguns hi manté una relació d’amistat, ara que ja no es troben al Centre Penitenciari de Lledoners.

Les activitats de la desena edició del Correllengua continuaran el 22 d’agost, amb un concert gratuït del cantautor Pau Riba, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Aquest any, la iniciativa que vol defensar la llengua i la cultura catalanes, rendeix homenatge a l’escriptora, periodista i política valenciana, Isabel – Clara Simó.

Parlen al vídeo: JOAN PORRAS, ACTIVISTA - NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA ÒMNIUM ALT URGELL