L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha realitzat un acte d’homenatge als professors i personal administratiu dels centres educatius de la ciutat que s’han jubilat durant el curs 2019-2020 i 2020-2021.

L’any passat per les restriccions de la pandèmia es va realitzar un acte telemàtic, enguany s’ha recuperat l’acte presencial, amb vint-i-cinc homenatjats.

En la celebració s’ha fet entrega d’un lot de productes de proximitat a tots els jubilats com a agraïment per la feina realitzada durant tots aquests anys.

El final de la seva feina als centres educatius, alguns amb més de quaranta anys d’experiència, els deixa amb dos sentiments contraposats.

Tot i que la majoria accepten l’inici d’una nova etapa i creuen que després d’aquests anys ara els toca reinventar-se, alguns no haurien volgut deixar l’ensenyament.

Aquesta celebració ha comptat amb una quarantena d’assistents que han acompanyat a l’equip docent i administratiu en l’inici d’aquesta nova etapa.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JORDI NISTAL, PROFESSOR INSTITUT JOAN BRUDIEU - ROSER SABRIÀ, PROFESSORA ESCOLA MOSSÈN ALBERT VIVES - MARIA ÀNGELS MELSION, PROFESSORA ESCOLA MOSSÈN ALBERT VIVES - JORDI ESCUDER, PROFESSOR INSTITUT JOAN BRUDIEU