El grup de labors del Casal Sant Domènec de Puigcerdà ha rebut el Roser d'Or 2021, un guardó que cada any entrega l'ajuntament de Puigcerdà a una persona o entitat de la vila per reconèixer la seva tasca. L'alcalde de Puigcerdà va fer entrega del premi a les dones que formen part de l'agrupació durant la Nit de la Cultura, que va tenir lloc dissabte als jardins del Museu Cerdà.

Com hem dit, una de les activitats que té més èxit és l'exposició de labors, que tenia lloc durant l'agost al mateix casal del Passeig 10 d'abril. Des de fa uns vint anys, el local s'omple de peces de patchwork, ganxet, punt de creu o brodat i, a més, cada any incorporen noves tècniques. Es tracta d'una de les mostres més visitades de la comarca, ja que cada any la visiten unes 2000 persones.

Abans de la pandèmia, el grup de labors del casal estava format per una trentena de dones.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ