La Mobile Week finalitza a la Seu d’Urgell amb divuit conferències i tallers en els quals hi han participat unes dues-centes cinquanta persones. La inauguració oficial de les jornades tecnològiques ha anat a càrrec de David Aguilar, més conegut com a Mr. Hand Solo, que ha tingut molts infants entre el públic.

Aguilar ha mostrat totes les pròtesis que ha anat construint amb peces de Lego i ha presentat els diferents projectes que ha realitzat: un documental, un llibre, un disc amb dues cançons compostes pel seu pare i un videojoc que sortirà a finals d’any.
Durant el cap de setmana han tingut lloc diversos tallers de robòtica, rutes per la Seu amb codis QR i tallers de programació de drons. L’acte de clausura de la Mobile Week ha sigut una conferència sobre les oportunitats que el 5G pot aportar al Pirineu per ajudar a diversificar els negocis.

Les conferències que han tingut lloc durant aquest cap de setmana estan disponibles al canal de Youtube de l’ajuntament de la Seu d’Urgell per recuperar-les en qualsevol moment.

Parlen al vídeo: DAVID AGUILAR, MR. HAND SOLO - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL