El Festival de Música Antiga dels Pirineus finalitza la segona setmana de concerts amb l’actuació d’Anaïs Oliveras i Ensemble La Clementina que han interpretat Stabat Mater de Boccherini. L’acte ha constat de dues parts, un primer quintet de corda i la part principal amb un text litúrgic on es refereix a la figura de la Verge Maria mentre acull el seu fill penjat a la creu.

L’actuació ha tingut lloc a Organyà, Cornellana i Sort on han pogut apreciar la sensibilitat de Boccherini amb els registres particulars del classicisme. D’altra banda, el femap ha tancat la segona setmana d’actuacions amb un concert al Seminari de la Seu.
Bach de Cambra: Sonates, Suites i Partites ha sonat a Esterri d’Àneu i a la Seu d’Urgell, de la mà de Sweet Noyse que han fet una interpretació fluida i dialogal d’algunes d’aquestes peces instrumentals. Aquest concert ha sigut el setè que ha celebrat el festival.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus continua aquest cap de setmana al Berguedà i Andorra, i retorna a la Seu d’Urgell el dimecres 21 de juliol.

Parlen al vídeo: ANAÏS OLIVERAS, SOPRANO - JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR FEMAP