Reunió a l’ajuntament de la Seu d’Urgell per començar a parlar sobre un pacte sanitari entre Andorra i l’Alt Urgell. En l’acte hi ha assistit el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon i el ministre de Salut d’Andorra, Joan Martínez Benazet, amb la presència d’altres autoritats.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, remarca que des del Ministeri de Sanitat espanyol també hi ha una bona predisposició perquè aquesta col·laboració entre els dos territoris sigui una realitat.

El conveni tindria en compte aspectes assistencials, de recerca, les cures intensives i compartir dades epidemiològiques per prendre decisions conjuntes.

D’altra banda, en la reunió també s’ha tractat la situació actual de rebrots de la COVID a Catalunya, el conseller de Salut assegura que es plantegen totes les possibilitats.

El Govern ha anunciat aquest matí que durant aquests pròxims dies es prendran noves mesures per frenar la cinquena onada de contagis.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA ARGIMON, CONSELLER SALUT GENERALITAT CATALUNYA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JOAN MARTÍNEZ BENAZET, MINISTRE SALUT ANDORRA