Des de divendres i fins diumenge Alp ha viscut un cap de setmana de motor, amb motiu del 5è Festival Motosport, organitzar per Cerdanya Racing. L'esdeveniment ha comptat amb 6è Rally Sprint, el 4t Clàssic Comtat de Cerdanya i aquest darrer dia ha tingut lloc la 10a Pujada Alp 2500, amb sortida davant l'ajuntament i arribada a Masella. Enguany la pujada ha estat puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya. Com cada any, l'abundant inscripció en aquesta prova, amb més de 70 equips, es caracteritza per la seva gran qualitat de pilots i cotxes

Des de Cerdanya Cerdanya Racing valoren molt positivament el festival i destaquen l'impacte positiu que tenen aquest tipus d'esdeveniments en l'economia de la comarca.

El vencedor de la Pujada Alp 2500 ha estat Jordi Gaig Porsche GT3 R. Al Rallysprint, domini absolut de Domènech-Brugué amb el seu Porsche 997 GT3. Pel que fa al Rally Comtat de Cerdanya, que ha estat el primer cop que s'ha disputat dins el festival Motor Sport, l'equip guanyador ha estat el format per Fortuny-Jiménez a bord del Lancia.

Parlen al vídeo: PERE ROS, ORGANITZADOR