El Sedis Bàsquet celebra les primeres setmanes del Campus Cadí La Seu que ofereix cinc torns setmanals fins a principis d’agost, amb més 400 inscrits. L’objectiu d’aquestes jornades és millorar el nivell d’aquest esport entre els joves i que gaudeixin de l’entorn de la Seu.

Aquest any s’han pogut recuperar algunes activitats de lleure que es van veure suspeses per les restriccions de la pandèmia durant l’any passat. Els participants han pogut tornar a fer sortides a la natura, descens al Ràfting Parc i passar un dia a Caldea. Entre les activitats preferides dels joves hi ha el 3x3 nocturn.

Cada torn s’inicia el diumenge a la tarda i acaba al cap de set dies amb una festa de comiat al Palau on hi poden assistir els pares.

A part del Campus Cadí La Seu el Sedis Bàsquet també organitza un casal d’estiu als matins durant el juliol i a l’agost es realitzarà el Bàsquet Camp, unes jornades de tecnificació pels jugadors del club.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, RESPONSABLE CAMPUS CADÍ LA SEU