La celebració de la primera trobada empresarial de l’Alt Urgell dóna el tret de sortida de la Mobile Week que es celebra durant tot el cap de setmana amb més de 17 activitats a la Seu d’Urgell.

La jornada per a les empreses de la comarca s’ha iniciat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu amb la benvinguda de diferents autoritats que han posat de manifest la importància de la tecnologia pel desenvolupament del territori.

La primera xerrada s’ha centrat en la ciberseguretat, un tema que es troba en l’ordre del dia pel que fa al desenvolupament tecnològic de les empreses, ja que en l’últim any han augmentat els atacs.

La Mobile Week s’inaugura oficialment demà amb una conferència a càrrec de David Aguilar, més conegut com a “Hand Solo” a les 10h del matí a la Sala Sant Domènec.

Durant tot el cap de setmana es faran diversos tallers de robòtica i xerrades sobre tecnologia. Una conferència sobre les tecnologies 5G i les oportunitats per a l’Alt Urgell serà la que finalitzi la Mobile Week.

Parlen al vídeo: LAIA BLASI, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ EMPRESARIS ALT URGELL - TOMÀS MORÉ, RESPONSABLE CAMPANYA NEGOCIBERSEGUR D’AGÈNCIA CIBERSEGURETAT CATALUNYA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL