La Colla Castellera de Cerdanya va néixer fa dos anys amb la intenció de portar els castells en una comarca sense tradició castellera. Després de començar amb força i amb algunes actuacions, la pandèmia va frenar de cop l'activitat de la colla. Ara, més d'un any després, ha pogut recuperar poc a poc els assajos en grups reduïts i seguint totes les mesures de seguretat.

Així doncs, la colla castellera de Cerdanya confia en poder reprendre els assajos grupals a la tardor i poder tornar a les places a mostrar la seva evolució.

Mentrestant, la colla ha ofert aquest dijous un taller a la plaça Santa Maria de Puigcerdà, una activitat emmarcada dins la 25a Setmana Cultural del Roser. Ha estat un taller on petits i grans han pogut fer alguns exercicis d'equilibri i conèixer més a fons l'agrupació.

Actualment la Colla Castellera de Cerdanya està formada per una trentena de persones. Des de l'entitat han explicat que estan oberts a noves incorporacions.

Parlen al vídeo: SAULO PUJOLÀS, PRESIDENT COLLA CASTELLERA CERDANYA